Targul apicol – Ghiroda 2024

Targul Apicol Ghiroda 2024

Data organizarii:

9 – 10. 03. 2024

Locatie exacta:

Curtea Căminului Cultural din Comuna Ghiroda

Organizator:

Felician Demea – 0040 755 081 340

Detalii:

Primăria Ghiroda anunță organizarea celei de-a XIII-a ediții a Târgului Apicol, programată să aibă loc în perioada de 9-10 martie 2024, în curtea Căminului Cultural din Comuna Ghiroda, județul Timiș.

Evenimentul va atrage comercianți și apicultori din toate colțurile țării, care vor beneficia de spații special amenajate pentru a-și expune diversitatea de produse apicole și din miere. În cele două zile ale târgului, vizitatorii vor avea oportunitatea de a participa la spectacole și momente artistice, iar cei mici sunt invitați să se alăture atelierelor și activităților special create pentru ei.

Ediția din acest an va continua tradiția invitaților speciali, atât din țară, cât și din străinătate, care vor susține conferințe pe teme de interes în domeniul apicol. Vă îndemnăm să vă alăturați deschiderii Târgului Apicol sâmbătă, 9 martie, și să participați la toate activitățile desfășurate pe parcursul întregii zile. Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună două zile pline de descoperiri și bucurie în universul apicol.

În perioada următoare, așteptăm producătorii și comercianții din domeniu să se înscrie cu intenția de a participa la acest târg, la numărul de telefon +40 755 081 340 – persoană de contact, Felician Demea. Pentru mai multe detalii, urmăriți-ne și pe pagina de Facebook Târgul Apicol Ghiroda.